• Про послугу
  • Як замовити
  • Гарантії
  • V i F
    095 568 92 22 (vodafone)
    067 11 222 67 (Київстар)
    hmzlipky@gmail.com
    6:00 PM
    В якому віці найкраще робити зліпки дитинці

    Прийнявши рішення  зробити своєму малюку зліпки, мами часто запитують - який вік ідеальний для цього? Чи не пізно у 3 місяці, чи не рано у 10 місяців?

    Для цього опишу особливості дітей різного віку від 0 до 7 років з власних спостережень та досвіду.

    0-3 місяці - в цьому віці, зрозуміло, розмір ніжки найменший, що найбільш цікаво зберегти. А ручки зазвичай виходять у формі кулачка, це через хватальний рефлекс, який починає слабнути лише після 3 міс.. Але буває, що у дитинки понижений тонус, або вона саме чудово виспалась і поїла - в цьому випадку долонька буде відкрита. Якщо малюку роблять масажики, тоді теж можна сподіватися на відкриту долоньку. Сам процес зняття форми для дитинки обсолютно комфортний і їй байдуже що з нею роблять))

    4-6 місяців - дитинка набирає вагу, і через це ніжки-ручки стають пухкесенькі. Хватальний рефлекс слабшає, тому долонька відкривається. Іноді попадаються вундеркінди, які в 4 місяці активно цікавляться тим як я знімаю їм форму. Тоді гойдаємо і співаємо, щоб відволікти від процесу зняття форми))

    7-12 місяців - малюка починає все навкруги цікавити, і ручка стає одним із джерел пізнання. Тому під час зняття форми ручки, малюк старається "почвакати" кольоровий і пахучий чудо-гель. Тут починаємо застосовувати більше отрибутів забавляння - улюблена іграшка, мамин мобільний телефон, мультик.... 

    Ближче до року у діток (особливо у дівчаток) з'являється відчуття охайності, і засунути ручку у диво-тісто для них буває бридко, тому дитинка може почати капризувати. Але пам'ятаємо, що зняття форми займає 15-20 секунд, а створена копія ручки-ніжки буде потім дивувати і радувати багато років не тільки батьків і малюка)))

    1,5-2,5 роки - цей період я називаю "живчики". Всидіти 5 секунд для діток справжній подвиг. І часто діткам такого віку вже довелося відвідати поліклінніку, здавати аналізи з пальчика, або гірше того - отримувати уколи через хворобу. І тому чужа тьотя, яка хоче потрогати ручку вселяє суттєву недовіру... Щоб малюку не створювати додаткового стресу, можна знімати форму коли він спить, або відразу після сну, коли його "моторчик" ще не набрав максимальних обертів. Є дітки які охоче ідуть на співпрацю зі мною, сідають до мене на ручки, і ми разом граючись і знімаємо форму.

    Від 3 років до 7 років - зняття форми для діток це захоплююче дійство! Ми не просто знімаємо форму - ми готуємо блінчики з чарівного тіста! Дитинка охоче допомагає мені набрати водички, потримати формочку, я розповідаю в деталях що ми зараз будемо творити. Кожного разу дитинка перепитує у мами, коли тьотя ще раз прийде робити "кольорові блінчики", настільки їм подобається цей процес.

    Тому, коли знімати форму, найкраще вирішувати Вам. А дитинка завжди для цього готова))

     
    Просмотров: 1192 | Добавил: Зліпки | Рейтинг: 5.0/1
    Комментарі
    Добавляти комментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    Наші контакти 095 568 92 22 (мтс)
    067 11 222 67 (Київстар)
    hmzlipky@gmail.com
    HappyMoment(c) 2011 // // Наталія Демченко V i f
    Наверх