• Про послугу
  • Як замовити
  • Гарантії
  • V i F
    095 568 92 22 (vodafone)
    067 11 222 67 (Київстар)
    hmzlipky@gmail.com
    9:35 PM
    Наталію Демченко запросили виступити у "Клубі Успіху"

    «Я подумала – я вирішила!» – Наталія Демченко

    У Клуб "Цитра" • Zitter Jazz Club 4 лютого 2020р., у рамках спільного проєкту «Клуб успіху» любителі джазу і не тільки долучилися до інтерактивної зустрічі з засновницею Щаслива Мить Студія Зліпків Наталія Демченко. Увазі слухачів менторка, а віднедавна й скульптор, презентувала свою історію успіху.

    Аби відвідувачі отримали не лише теорію, пані Наталія провела майстер-клас із відлиття зліпку руки, а моделлю «працював» директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк.

    – Чергова зустріч у клубі дає можливість познайомитися з людьми, які, дійсно, знайшли себе і досягли у своїй роботі успіху. Наталія Демченко, напевно, унікальна в своїй сфері. Тому що її справа не просто щось виготовити і продати, а виготовити з певною емоцією, з душею, – надихнув Роман Романюк.

      

    Свою студію майстриня організувала 6 років тому, хоча першим роботам уже понад 9 років. За освітою – фізик, за покликом душі – скульптор. Про перші кроки до успіху пані Наталія каже так:

    – Перебуваючи в декреті, я розуміла, що настане час, коли потрібно буде йти на роботу і при цьому дотримуватися певного графіку. Тоді до рук потрапила книжка Кім Кійосакі «Багата жінка». Вона перевернула в мені все: якщо раніше я була переконана, що чоловік зобов’язаний мене забезпечувати, то тепер усвідомила, що покладатися можна лише на себе. Зрозуміла: мені вкрай потрібен свій бізнес. Але, по-перше, для цього треба мати, як мінімум, якийсь талант або круту ідею. У мене – нічого. По-друге, потрібен стартовий капітал. І тут – нуль. Єдине, що у мене було – віра в себе і багато сумнівів.

    Тепер у доробку Наталії Демченко понад 4 тисячі робіт. Найбільше їй довелося зробити зліпків із рученят та ніжок дітей. Наймолодшій моделі було 39 годин, найстаршій – понад 80 років.

    На сьогодні Наталія Демченко працює не лише з вітчизняними фірмами, а й зарубіжними. Вона єдина серед колег, хто має власну студію і розцінює виготовлення зліпків не як хобі, а повсякденну роботу. Наостанок менторка озвучила основне своє правило:

    – Як тільки ти відчуєш, що тобі комфортно, що в тебе все в шоколаді – все, ти перестаєш розвиватися. Тому потрібно спілкуватися з людьми, які вже чогось досягли. Черпати від них досвід та позитивну енергетику. А головне, якщо ти сильно хочеш чогось, «гориш» цим – то ти знайдеш можливість втілити це в життя. Наприклад я, якщо захочу стати художником – то стану!

      

    Просмотров: 276 | Добавил: Зліпки | Рейтинг: 0.0/0
    Комментарі
    Добавляти комментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    Наші контакти 095 568 92 22 (мтс)
    067 11 222 67 (Київстар)
    hmzlipky@gmail.com
    HappyMoment(c) 2011 // // Наталія Демченко V i f
    Наверх