• Про послугу
  • Як замовити
  • Гарантії
  • V i F
    095 568 92 22 (vodafone)
    067 11 222 67 (Київстар)
    hmzlipky@gmail.com
    0:08 AM
    Як вибрати оформлення для зліпків

    Однин з найвідповідальніших моментів у створені картини зі зліпками - це вибір її дизайну.

    У нашій студії понад 300 видів рам та 150 відтінків паспарту, є навіть оксамитові та з металевим напиленням. Я чудово розумію маму, яка переглянувши фото робіт нашої студії трішки розгубилася - що ж обрати собі?Тому хочу порадити декілька етапів у виборі оформлення.

    Перше - дайте собі відповідь: картина має бути з фото чи без? Після цього ми вже знатимемо в якому векторі розміщення будемо рухатись. Останні два роки  картини без фото є дуже популярні, коли в картині лише зліпки та напис з декором (фігурне різблене ім'я, корона  чи фігурки з метрикою).

    Якщо ж картина з фото, то є ось такі основні варіанти розміщення: 

    1) Рама на два віконця: з одного боку фото, з іншого - зліпки ручки та ніжки і напис; фото може бути як горизонтальним, так і вертикальним , від цього лише зміниться орієнтація розміщення рами – горизонтальна з вертикальним фото, вертикальна з горизонтальним фото.

    2) Рама на 3 віконця: фото і зліпки ручки та ніжки - в окремих віконцях. Тут важлива орієнтація фото, яка має бути виключно вертикальною. Це класика оформлення))

    3) Рама з особистими речами малюка. Багато важливих речей з дитинства малюка ми, мами, попросту не знаємо куди подіти, знайти їм правильне місце. Такий варіант оформлення допоможе вирішити це питання.

    4) Продовгувата рама з фото посередині, зліпки ручки та ніжки по боках. Цей варіант підійде як для однієї дитинки так і для двох діток.

    Наступний крок – вибір рами: з узором чи без, світла чи темна. Можливо, у Вас в інтер’єрі  є вже рами певного стилю, можливо  є меблі,  під які ви хочете підібрати тон рами.  Це справа Вашого смаку. Важливий аспект - ширина рами. Я рекомендую для картини зі зліпками товщину рами не менше 2,5 см, (так як картина складається зі скла і зліпків вагою по 150 грам) і не більше 5 см (через загальну пропорцію картини, розмір якої зазвичай не перевищує 50х50 см). На вибір ширини рами впливає також ціна – чим ширша рама, тим вона дорожча. Але ширша рама - більш ефектніша ніж вужча, що виправдовує різницю в ціні.

    Вибір кольору фону… З цим ніколи не варто поспішати. Ідеально, коли підбір фону здійснюється за наявності фото, яке має бути присутнє в картині. Тоді вся картина виглядатиме гармонійно і стильно. Не шкодуйте сил і часу на створення якісного фото для картини. Знаю, що не просто фотографувати дітей, які часто бувають непосидючими і з перемінами настрою… Але Ви ніколи не пошкодуєте, що все ж таки зробили справді хороше фото. Чи потрібний декор? Особисто я люблю мінімалізм, це завжди буде актуально. Але остаточний вибір – саме за Вами!

    Це лише коротко про оформлення. Але якщо у Вас є ідеї, або Ви прагнете чогось оригінального – я можу запропонувати ще безліч варіантів.  Наталія Демченко

    Просмотров: 698 | Добавил: Зліпки | Рейтинг: 5.0/1
    Комментарі
    Добавляти комментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
    [ Регистрация | Вход ]
    Наші контакти 095 568 92 22 (мтс)
    067 11 222 67 (Київстар)
    hmzlipky@gmail.com
    HappyMoment(c) 2011 // // Наталія Демченко V i f
    Наверх